top of page

HYVINVOINTIPÄIVÄ   ERITYISLASTEN VANHEMMILLE

POMPITIN HYVINVOINTITILASSA       LA 25.3.2023 KLO 10:30-13:30

Hyvinvointipäivä tuo erityislasten vanhemmat yhteen,
turvallisessa ja positiivisessa ilmapiirissä.
Löydä vertaistukea, inspiroidu voimaannu.


Päivän valmentajat:
Tuula Vorselman- yrittäjä, liikunnanohjaaja AMK sekä voimavaravalmentaja
Krista Lomas- Nuoriso ja vapaa-ajanohjaaja, Nepsy valmentaja sekä kokemusasiantuntija 

Ohjelmassa luvassa rentoutumista, keskustelua uupumisesta sekä työkaluja uupumisen ehkäisemiseksi, kokemusasiantuntijan tarina ja puhetta vanhempien voimavaroista. Vertaistukea ja yhdessäoloa! Tarjolla pientä purtavaa, kahvia ja teetä. 
Ilmoitamme tarkemman aikataulun osallistujille lähempänä ajankohtaa.

Sitovat ilmoittautumiset 22.3.2023 mennessä tekstiviestillä 045 141 73 03 
Hinta 39€ ja maksu tapahtuu paikan päällä.
Kysy lisää info@pompit.fi!

 

HYVINVOINTIPÄIVÄN VALMENTAJAT

    TUULA VORSELMAN    

Tuula on konaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, joka ohjaa ja innostaa ihmisiä kohti parempaa hyvinvointia. Koulutuspohjana Tuulalla on liikunnanohjaaja AMK, Personal Trainer, Elämäntaidonvalmentaja sekä Enneagrammiohjaaja tutkinnot. Tuula on työskennellyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa 30 vuotta sekä urheillut aina. Lisäksi kiinnostus ihmisen psykologiasta ja henkisestä kehityksestä ovat olleet mielenkiinnon kohteena koko aikuisiän. Kokemusasiantuntijuutta on kertynyt elämänpolun varrella omissa vastoinkäymisissä ja niiden voittamisessa. Kolmen lapsen kasvattaminen yksin, yrittäjyys sekä pitkäaikainen uupuminen ovat toimineet opettajina siihen, miten voi löytää keinoja vielä silloinkin, kun tuntuu ettei enää jaksaisi. Tänä päivänä Tuulan mielenkiinnon kohteena ovat myös mielenvoima sekä energeettiset asiat. Tuulan lapset ovat jo täysi-ikäisiä ja hän on pienen taaperon mummo.

Krista  on ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, lähihoitaja, nuoriso ja vapaa-ajanohjaaja, kokemusasiantuntija ja kolmen lapsen äiti. Kolmesta lapsesta, kahdella on yhteensä seitsemän diagnoosia. Lasten diagnoosien jälkeen Krista ryhtyi tutkimaan Neuropsykiatriaa ja auttamaan lapsiaan. Krista on myös kahden Nepsy-lapsen omaishoitaja ja työskentelee omassa yrityksessään valmentajana sekä kokemusasiantuntija luennoitsijana. 15-vuotta Krista työskenteli erilaisissa päiväkotiryhmissä, vastuu alueita oli taidekasvatus ja suomi toisena kielenä ryhmät. Nykyään työssään hän tapaa paljon neurokirjon lapsia, nuoria, aikuisia ja perheitä. Autan asiakkaita löytämään itselle voimavaroja, rohkeutta ja uskoa parempaan.

    KRISTA LOMAS    

bottom of page