Liikunnalliset aamupäivät kotiäideille ja -isille sekä alle kouluikäisille lapsille.

Huom!

Torstaina 2.12 liikunnalisten aamupäivien keskivartalo vahvaksi klo 10 sekä taaperotemppu klo 11 on peruttu ohjaajan koulutuksen takia.

Joka arkipäivälle ohjattuja tunteja, joille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lapset pääsevät temppuilemaan aikuisten tuntien ajan saleissamme

Tunneilla voi käydä kertamaksulla (10e), 5- ja 10 kerran korteilla (40e/65e) sekä kausimaksulla (95e)

Ap lukkari nettisivuille-1.jpg

Äiti-lapsijumppa  (3kk-2v)          

(lapsi & aikuinen)

Tällä tunnilla äiti pääsee turvallisesti ja monipuolisesti kuormittamaan kehoaan raskauden ja synnytyksen jälkeen. Jumpan jälkeen tarjolla pientä aamupalaa.

Huomioithan, että tiistai aamu on tarkoitettu alle 2-vuotialle lapsille ja heidän äideilleen. 

 

Taaperotemppu 1-3v
(lapsi & aikuinen)

Taaperon ja aikuisen yhteinen jumppatunti. Tunti koostuu musiikkiliikunnasta, laululeikeistä, loruista, temppuradoista sekä ikäryhmään sopivasta välineliikunnasta. Motoristen taitojen lisäksi jumpassa opitaan sosiaalisuutta sekä ryhmässä toimimisen alkeita.

 

MiniTemppu 2-6v. (lapsi & aikuinen)

Lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki. Tunneilla lapsi pääsee tutustumaan liikunnallisiin leikkeihin, kokeilemaana erilaisia temppu- ja telineratoja sekä liikuntavälineitä. Jumppa kehittää lapsen motoriikkaa ja antaa hyvän alun lapsen liikunnan myöhemmälle harrastamiselle.

 

Keskivartalo vahvaksi

(Aikuiset)

Tunnilla harjoitetaan kaikille tärkeitä keskivartalon lihaksia oma lähtötaso huomioiden. Erinomainen tunti raskauden ja synnytyksen jälkeen. Tunti koostuu alun avaavista ja kehon herättävistä liikkeistä, jonka jälkeen vahvistetaan selän, vatsan ja lantionpohjan alueen lihaksia. Lopussa kehoa huoltavia erilaisia venytyksiä.

 

Kiinteytysjumppa

(Aikuiset)

Tehokas ja yksinkertainen jumppa, jossa alun lämmittelyn jälkeen kuormitetaan koko kehoa erilaisilla lihaskuntoliikkeillä. Tunnilla jokainen voi harjoitella oman kuntotason mukaan.
 

 

Kuntopiiri (Aikuiset)

Tunnin aluksi lyhyt lämmittely, jonka jälkeen lihaskunnon ja sykkeenkohotuspisteitä kiertoharjoitteluna. Lopuksi lyhyet palauttavat venytykset. Kaikki liikkeet voi tehdä oman kunnon huomoiden.

 

Vaihtuva Teematunti ilman musiikkia (Aikuiset)

Monipulinen aikuisten tunti 2 viikon välein vaihtuvalla ohjelmalla, mm. lihaskuntoa, kehonhuoltoa ja aerobista liikuntaa. Tunnilla ei käytetä musiikkia.