Meistä

Me Pompitissa haluamme tukea lasten ja nuorten kasvua, kehitystä sekä hyvinvointia. Pyrimme auttamaan lapsia ja lapsiperheitä löytämään innostuksen liikuntaan ja yhdessä harrastamisen merkityksen tulevaisuudelle.

 

Pompitin toiminnasta vastaa koulutetut ja motivoituneet liikunta-alan ammattilaiset.   

 

Lasten liikuntakeskus Pompit on erikoistunut lasten, nuorten ja lapsiperheiden liikuntaan. Ohjattuina tunteina 0 – 15 vuotiaille lapsille ja nuorille mm: vauva- ja taaperojumppaa, temppujumppaa ja parkouria. Aikuisille harrasteparkouria sekä aamupäivisin monipuolinen valikoima aikuisten tunteja.

 

Koululaisille järjestämme kesällä ja loma-aikoina liikuntaleirejä sekä YöParkouria. Järjestämme liikuntatapahtumia Pompitin tiloissa sekä olemme mukana erilaisissa liikunnallisissa tapahtumissa lähialueiden yhteistyötahojen kanssa. Urheiluseuroille järjestämme lajia tukevia, ohjattuja ja ryhmäkohtaisesti suunniteltuja oheisharjoituksia.

 

Pompitissa järjestetämme vauhdikkaita ja hauskoja synttäreitä ja kauden päättäjäisiä sekä muita juhlia. Tilojamme voi vuokrata joko yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön, esim. seurojen, yhteisöjen tai yksityisten tahojen omatoimiseen harjoitteluun ja vapaa-ajan käyttöön.

Tervetuloa tutustumaan meihin ja henkilökuntaamme!

ILONA

Pompitin liikuntakordinaattori, liikunnallisten aamupäivien ilopilleri- ohjaaja. Koulutukseltaan Ilona on       liikuntaneuvoja ja tottunut ohjaamaan kaikenikäisiä, Ilonan tunneilla viihtyvät niin vauvat, taaperot, kouluikäiset kuin aikuiset. Ammattitaitoinen ja ystävällinen, kaikkien ILONA on vuodesta 2016 liikuttanut Pompitissa

JANNE

Liikuntakoordinaattori Janne on koulutukseltaan liikuntaneuvoja. Pompitin energinen tehopakkaus, joka ohjaa suurella ammattitaidolla kaikkensa antaen ryhmiä mineistä aikuisiin. Janne on ollut mukana toiminnassa Pompitin alkutaipaleesta asti. Jannen rooliin kuuluu myös opastaa ja kouluttaa uusia ohjaajia. Rento ja hyvä fiilis Jannen ohjauksessa välittyy niin asiakkaille kuin muille ohjaajillekin.

KIMMO

Pompitin omalla vaarilla on kymmenien vuosien ohjaus- ja valmennuskokemus. Parkourin lisäksi Kimmon sydämessä on aina paikka jalkapallolla. Pompitissa Kimmon tarinoita pääsee kuuntelemaan niin minit kuin aikuisetkin ja kaikki siltä väliltä. Kimmolta onnistuu vauhdikkaasti niin parkourtemput kuin Pompitin remppahommat. Asiakkaat nimenneet "Sensei Lehdoksi".

SARTSA

Sartsa aloitti Pompitilla synttäriohjaajana ja on sen jälkeen sulattanut asiakkaiden sydämiä myös tuntiohjaajana. Kannustava ja iloinen Sartsa opiskelee tällä hetkellä Pompitissa ja Pajulahden urheiluopistossa oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Liikunta ja terveys on aina ollut lähellä sydäntä, Sartsa haaveileekin urasta hyvinvoinnin parissa.

MIRKA

Rempseä Mirka nauttii työstä lasten parissa, Mirka työskentelee päivisin päiväkodissa ja ohjaa Pompitilla keskiviikko ja torstai iltaisin. Mirka on aloittanut Pompitilla vuonna 2015 ja hänellä on lämmin ja äidillinen ote ohjaamiseen. 

SARKKU

Sarkku on ollut mukana Pompitin toiminnassa jo vuodesta 2013. Tämä aurinkoinen jokapaikan höylä on vuosien aikana ohjannut leirejä, synttäreitä ja tempputunteja ja nykyään huolehtii asiakaspalvelusta ja toimistohommista. Omaa kilpaurheilutaustaa Sarkulta löytyy 20 vuotta yleisurheilusta 

ELLI

Ellillä menestyksekäs cheerleading tausta. Napakkaa ja innostavaa ohjausta tiistai-iltaisin NappulaParkourissa ja ParkourAkrossa. Elli ohjaa myös synttäreitä.

IIDA

Positiivinen ja kannustava Iida on osa Pompitin synttäriohjaaja jengiä. Iida opiskelee varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi sekä omaa lajitaustaa löytyy jalkapallon parista.

mikko

Mikko aloitti parkourin harrastamisen jo nuorena Pompitilla. Yläasteen TET- harjoittelun jälkeen  päätyi ohjaajaksi Pompitin tiimiin lauantain tunneille 

severi

Severi on kulkenut pitkän tien Pompitilla. Aloittanut nuorena Parkour- harrastuksen, josta yläasteen TET-harjoittelun kautta tuli vahvistamaan Pompitin ohjaajien tiimiä tiistai illan tunneille

Sara

Sara Liittyi Pompitin jengiin nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaajakoulun harjoittelun jälkeen. Pääosin synttäreitä ohjaavalla Saralla löytyy paljon tietoa ja materiaalia erilaisista leikeistä ja aktiviteeteista, eikä sormi mene suuhun isommankaan ryhmän kanssa

suvi

Suvi on tuttu ohjaaja Pompitin synttäreiltä. Hän on ohjaaja, joka ohjaa suurella sydämellä ja intohimolla. Suvilla on vahva uintitausta, jonka myötä hän on ohjannut myös paljon uimakouluja sekä valmentaa kilpauintiryhmiä. Suvi opiskelee liikuntaneuvojaksi.

Tuula

Tuula on Pompitin liiketoimintajohtaja, toinen omistajista ja Pompitin ohjaajien todellinen äitihahmo. Koulutustaustana liikunnanohjaajan, elämäntaidonvalmentajan ja yritysjohtamisen koulutukset. Ohjauskokemusta on jo 30 vuoden ajalta erilaisista ja eri-ikäisistä ryhmistä. Suurella sydämellä Tuula huolehtii sekä työntekijöistä, että asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Sirpa

Sirpa vastaa Pompitin taloushallinnosta sekä laskutuksesta ja on toinen omistajista. Hänellä on vuosikymmenten kokemus hallinnollisista asioista ja yritystoiminnan pyörittämisestä. Sirpa tunnetaan myös Pompitin omana mummina sekä pikkujoulujen  joulumuorina. 

SAMU

Kesäleireiltä tuttu Samu haaveilee poliisin ammatista ja työskentelee päivisin koulunkäyntiavustajana. Samulta löytyy pitkä yleisurheilutausta ja nykyään hän tykkää viettää vapaa-aikansa lenkkeillen, punttisalilla ja frisbeegolfia pelaten.

TINO

Tino on Pompitin jengin uusin vahvistus ja liittyi mukaan torstain ohjaajiin keväällä 2020. Pompitissa parkouria harrastanut Tino suoritti myös yläasteen TET- jakson Pompitissa. Tulevaisuudessa hän haaveilee alasta liikunnan parissa ja nauttii työskentelystä lasten kanssa.

Yhteydenotto

040 8205872

Seuraa

  • Instagram - Black Circle

©2018 by PompIT.

Tutustu tästä PompIT.in tietosuojaselosteeseen