top of page

SYKETTÄ NOSTAVAT JA KEHOA VAHVISTAVAT TREENIT

Kuntopiiri

Tunnin aluksi lyhyt lämmittely, jonka jälkeen lihaskunto- ja intervalliharjotteita kiertävänä. Lopuksi lyhyet palauttavat venytykset.

Hiit

Nopeatempoinen ja sykettä reilusti nostava patterityyppinen treeni, jossa tehdään tehokkaita koko vartaloon kohdistuvia yhdistelmäliikkeitä omalla kehonpainolla. Lopuksi venytellään lyhyesti. Sopii kohtalaisen peruskunnon omaaville henkilöille.

Lihaskuntotreeni

Monipuolista lihaskuntotreeniä koko keholle. Jokainen tekee harjoitteet oman kuntotason mukaisesti. Tunti alkaa alkulämmittelyllä ja loppuu rauhalliseen loppuvenyttelyyn. Sopii myös aloittelijoille sekä pitkän liikuntatauon jälkeen.

Vatsa-reisi-pakaratreeni

Alkulämmittelyn jälkeen treenaamme monipuolisesti vatsa- reisi- ja pakara-alueiden lihasryhmiä. Tehokas keski- ja alavartaloon keskittyvä täsmätreeni. Tervetuloa saamaan core-alue kuntoon! 

Keppijumppa

Tehokas niska- hartiaseudun sekä selän alueen jumppa. Keppi tehostaa liikkeitä ja auttaa avaamaan kireitä lihaksia sekä edistää niska- hartiaseudun aineenvaihduntaa. Lisäksi harjoitetaan alaraajojen ja vatsanalueen lihaksia. Lopuksi tehdään lyhyet venyttelyt. Jumppa sopii myös aloittelijoille ja vähemmän liikkuneille.

Lihaskuntotreeni välineillä

10 minuutin helpon alkulämmittelyn jälkeen luvassa monipuolista lihaskuntotreeniä välineitä sekä omaa kehonpainoa käyttäen. Lopuksi lyhyet venyttelyt.

KEHOA & MIELTÄ RAUHOITTAVAT JA HUOLTAVAT TREENIT

Keho & Mieli

Tällä tunnilla sykettä ei nosteta, päinvastoin, pyrimme saamaan olotilan mahdollisimman rauhalliseksi ja rennoksi. Tunnilla keskitytään kehon ja mielen hyvinvointiin. Harjoituskokonaisuus on hidastempoinen, kehoa ja mieltä tasapainottava ja rauhoittava rentoutushetki. Rentoutuminen tapahtuu levollisesti makuuasennossa, lämpimän viltin alla. Tervetuloa nauttimaan rauhasta ja lempeästä olemisesta.

Syvävenyttely

Tunti sisältää rauhallisia syvävenytyksiä koko keholle. Venyttelyt tehdään hitaassa tempossa, omaa kehoa kuunnellen. Levolliset venytykset rauhoittavat kehoa ja mieltä, tasaamalla hermostoa ja vähentämällä lihaskireyksiä. Anna itsellesi mahdollisuus pienelle hengähdystauolle ja hyvälle ololle syvävenyttelyn avulla.  

Niska-,selkä-, hartiahuolto

Tällä tunnilla keskitytään huoltamaan niskan ja hartioiden sekä selän alueen lihaksistoa. Tunti sisältää lihaksia vahvistavia sekä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttavia liikkeitä. Lisäksi tehdään lempeitä venytyksiä. Kaikki liikkeet tehdään kevyesti ja tunnin tempo on rauhallinen. Sopii kaikille.    

bottom of page