top of page

SYKETTÄ NOSTAVAT JA KEHOA VAHVISTAVAT TREENIT

Kuntopiiri

Tunnin aluksi lyhyt lämmittely, jonka jälkeen lihaskunto- ja intervalliharjotteita kiertävänä. Lopuksi lyhyet palauttavat venytykset.

Hiit

Nopeatempoinen ja sykettä reilusti nostava patterityyppinen treeni, jossa tehdään tehokkaita koko vartaloon kohdistuvia yhdistelmäliikkeitä omalla kehonpainolla. Lopuksi venytellään lyhyesti. Sopii kohtalaisen peruskunnon omaaville henkilöille.

Lihaskuntotreeni

Monipuolista lihaskuntotreeniä koko keholle. Jokainen tekee harjoitteet oman kuntotason mukaisesti. Tunti alkaa alkulämmittelyllä ja loppuu rauhalliseen loppuvenyttelyyn. Sopii myös aloittelijoille sekä pitkän liikuntatauon jälkeen.

RVP

Alkulämmittelyn jälkeen treenaamme monipuolisesti vatsa- reisi- ja pakara-alueiden lihasryhmiä. Tehokas keski- ja alavartaloon keskittyvä täsmätreeni. Tervetuloa saamaan core-alue kuntoon! 

50 & Fit

Tiesithän, että keski-ikäisenäkin on mahdollista parantaa aerobista kestävyyskuntoa ja saada lisää lihasvoimaa!

Viisikymppinen voi olla elämänsä kunnossa, hyvä kunto ei katso ikänumeroita😊.

 

50 & Fit- tunti on suunnattu 40–60-vuotiaille naisille ja miehille. Tämä tunti keskittyy saamaan sinut hyvään kuntoon, vaikka aloitustilanteesi ei olisi paras mahdollinen.

 

Tunnilla keskitytään parantamaan lihaskuntoa helposti toteutettavilla, mutta tehokkailla lihaskuntoliikkeillä. Aerobista kuntoa parannetaan sykettä nostavilla harjoitteilla, joita jokainen tekee oman tuntuman mukaan.

Varsinaisen fyysisen treenin osuus tunnista on noin 45 minuuttia, loput 15 minuuttia on varattu venyttelyyn ja rentoutumiseen sekä viikoittaisille valmennusosioille. Valmennusosiot ovat pieniä tehtäviä, jotka sisältävät omien ajatusmallien ja toimintatapojen havainnointia. Valmennustehtävien avulla voidaan luoda parempia toimintatapoja mm. liikunnan, palautumisen ja / tai ravinnon suhteen.

     

​Pitkäkestoinen työ palkitaan paremmalla fyysisellä ja henkisellä jaksamisella!

KEHOA & MIELTÄ RAUHOITTAVAT JA HUOLTAVAT TREENIT

Keho & Mieli

Tällä tunnilla keskitytään kehon ja mielen hyvinvointiin. Harjoituskokonaisuus on hidastempoinen, kehoa ja mieltä tasapainottava ja rauhoittava rentoutushetki. Rentoutuminen tapahtuu levollisesti makuuasennossa, lämpimän viltin alla. Tervetuloa nauttimaan rauhasta ja lempeästä olemisesta.

Syvävenyttely

Tunti sisältää rauhallisia syvävenytyksiä koko keholle. Venyttelyt tehdään hitaassa tempossa, omaa kehoa kuunnellen. Levolliset venytykset rauhoittavat kehoa ja mieltä, tasaamalla hermostoa ja vähentämällä lihaskireyksiä. Anna itsellesi mahdollisuus pienelle hengähdystauolle ja hyvälle ololle syvävenyttelyn avulla.  

Niska-,selkä-, hartiahuolto

Tällä tunnilla keskitytään huoltamaan niskan ja hartioiden sekä selän alueen lihaksistoa. Tunti sisältää lihaksia vahvistavia sekä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttavia liikkeitä. Lisäksi tehdään lempeitä venytyksiä. Kaikki liikkeet tehdään kevyesti ja tunnin tempo on rauhallinen. Sopii kaikille.    

bottom of page