top of page

HYVINVOINTIA ARKEEN

-Kehon ja mielen hyvinvointi kuuluu jokaiselle-

Kehon ja mielen hyvinvointi ovat arjen peruspilareita, jotka unohtuvat helposti kiireen keskellä. Liikuntakeskus Pompit pyrkii tarjoamaan kaikenikäisille sopivia ja mielekkäitä liikunta- ja hyvinvointipalveluita, jotka ovat helposti arjessa toteutettavia ja auttavat ihmisiä pitämään huolta hyvinvoinnistaan.

 

Uusi, yli 200 neliön Hyvinvointitila on viihtyisä ja monipuolinen tila, joka on rakennettu liikunta- ja hyvinvointipalvelujen toteuttamista varten. Tila toimii ajanviettopaikkana, harjoitustilana sekä juhlapaikkana. Tarjonnassa on matalan kynnyksen liikuntatunteja sekä hyvinvointikursseja. Lisäksi tilassa toimii Hyvinvointikahvila, jonka idea on koota ihmisiä yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin hengessä. Liikuntamuskari on pienimmille liikkujille sekä heidän perheilleen.

 

Hyvinvointitilan toiminta pyrkii mahdollistamaan säännöllisen liikuntaharjoittelun kiireisestä arkielämästä huolimatta. Lounasliikunta tai yhtä aikaa lapsen harrastuksen kanssa toteutettu harjoitus säästävät aikaa arjessa. Lounastreeni on lounasaikaan tapahtuva tehokas liikuntaharjoitus, joka tapahtuu sujuvasti työpäivän lomassa. Aikuisten OmaTreeni-vuorot sekä ohjatut iltatunnit on ajoitettu samoille kellonajoille lasten parkour- ja tempputuntien kanssa. Tällä tavoin hyvinvoinnin toteuttaminen mahdollistuu sujuvasti arjessa.

IMG_20220902_213521.jpg

Call 

040 820 5872

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram

©2018 by PompIT.

Tutustu tästä PompIT.in tietosuojaselosteeseen

bottom of page