top of page

Parkour/Akro

Tunnilla harjoitellaan erilaisia temppuja ja sulavaa liikkumista temppuradoilla. Temppuihin kuuluvat mm esteiden ylitykset, tasapainotemput, trampoliinihypyt ja voltit. Jokainen etenee tunnilla oman taitotasonsa mukaan, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla

Parkour/Freerun

Parkour/freerun tunneilla liikutaan vauhdikkaasti temppuillen. Tunneilla harjoitellaan turvallisia alastuloja ja esteiden ylityksiä. Sopii parkourista kiinnostuneille pojille ja tytöille.

TaaperoTemppu

Taaperon ja aikuisen. Tunti koostuu musiikkiliikunnasta, laululeikeistä, loruista, temppuradoista sekä ikäryhmään sopivasta välineliikunnasta. Motoristen taitojen lisäksi jumpassa opitaan sosiaalisuutta sekä ryhmässä toimimisen alkeita.

TemppuParkour

Tunnilla opetellaan Parkourin perusliikkeitä kuten erilaisia ylityksiä ja alastuloja. Samalla opit myös telinevoimistelusta tuttuja perusliikkeitä mm. kuperkeikkoja, käsilläseisontoja ja voltteja. Pelit ja leikit ovat myös osa tuntia

MiniTemppu

Lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki. Tunneilla lapsi pääsee tutustumaan liikunnallisiin leikkeihin, kokeilemaan erilaisia temppu- ja telineratoja sekä liikuntavälineitä. Jumppa kehittää lapsen motoriikkaa ja antaa hyvän alun lapsen liikunnan myöhemmälle harrastamiselle.

MiniParkour

Tunnilla lapset pääsevät tutustumaan Parkouriin leikin ja mielikuvien kautta. Vauhdikas ja hauska tunti oman vanhemman kanssa.

NappulaParkour

4-6v poikien ja tyttöjen vauhdikas tunti. Tunnilla tutustutaan leikinomaisesti Parkouriin, harjoitellaan erilaisten esteiden ylityksiä ja turvallisia alastuloja.

Temppu

Tunnilla harjoitellaan telinevoimistelusta tuttuja perusliikkeitä erilaisilla temppuradoilla. Perusliikkeisiin kuuluvat mm. kierimiset, pyörimiset. kuperkeikat, kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja erilaiset hypyt trampoliineilla.

bottom of page